De posters van Vissevasse zijn minimalistisch posters met veel pastellen. Het Scandinavische design is duidelijk aanwezig. De posters zijn tijdloos en het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ik houd zelf altijd erg van veranderen in huis. Voorheen verschoof ik bijna wekelijks de meubelen. Tegenwoordig kan dat (helaas) niet meer. Onze meubelen zijn nu zo groot en robuust, dat het niet meer te doen is. Gelukkig kan ik dus wel veranderen met accessoires. De nieuwe posters van Vissevasse zijn in de plaats gekomen van rotan manden. Ik was super blij met de manden maar ik merkte dat ik het toch een beetje te druk vond. Door de nieuwe posters is er weer rust in ons interieur.

Deze rotan manden hingen eerst op de muur achter de bank. De manden hebben inmiddels een mooie plek op onze overloop gekregen. Ik vind ze namelijk nog steeds heel erg gaaf en we vonden het zonde om ze op de vliering te leggen. (bij ons ligt de vliering helemaal vol met allemaal woonaccessoires)

Ik ben echt weer helemaal blij! Ik wil nu alleen nog kijken of ik Jan Willem zover krijg dat er misschien een paar pastelroze kussens op de bank komen te liggen 😉

posters van ViSSEVASSE

ViSSEVASSE is een ontwerp- en papierstudio in Kopenhagen met een grote liefde voor grafische producten. Achter het merk staan Dorthe Mathiesen en Karsten Noel Poulsen, die de afgelopen 20 jaar hebben gewerkt op het gebied van grafisch ontwerp, mode en scenografie. Dit is wat zij zelf vertellen over hun merk

“Wij hebben een zwak voor iconische gebouwen, plaatsen of objecten, maar we kunnen geïnspireerd door alles van een zang tot aan een gevoel. Onze stijl is Scandinavisch en minimalistisch, met pastellen, poëzie, nostalgie en stof om over na te denken. In een tijd waar we continu worden gestoord door e-mails, smsjes, notificaties en statusberichten, bieden wij iets aan dat offline is, waarmee je even tot rust kunt komen, reflecteren of wegdromen”

Onze posters van ViSSEVASSE

verschillende Scandinavische posters van Vissevasse

Wij hebben gekozen voor de posters Palm House, Walk and Talk en Namaste. De kleurencombinatie vonden wij van deze posters heel erg mooi bij elkaar passen.

Palm House poster in combinatie met Namaste poster van Vissevasse

Bij ViSSEVASSE kan je zelf kiezen of en welke kleur lijst je om de poster wilt. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, wit of hout. Wij hebben gekozen voor 2 zwarte lijsten en 1 houten lijst.

Palm House poster van Vissevasse

Voor de poster Palm House hebben wij bewust de afmeting 50×70 gekozen. Hierdoor leent deze poster zich ook prima om alleen op de muur te hangen.

Posters van Vissevasse

Het zou wel mooi zijn als er een paar roze kussens op de bank komen te liggen toch 😉

*Dit artikel bevat gekregen producten*