Tadaaaaa hier zijn we dan!!! Welkom bij Familie BinnensteBuiten. Wij bestaan uit Jan Willem Huffmeijer, Marie Louise Kaldenbach en onze kinderen Beaudine en Amaranthe. Sommige zullen ons misschien al kennen van de mannenblog B4men of onze foodblog Familie over de Kook. Naast onze andere blogs, hebben wij ook nog een Barbershop aan huis. Omdat stilzitten niets voor is en vervelen dan ook niet in ons woordenboek voorkomt, nemen wij jullie op Familie BinnensteBuiten mee in al onze klus en gezinsperikelen.

Wij zijn namelijk altijd binnen en buiten met ons huis bezig. Ons huis ziet er dan ook nog geen maand hetzelfde uit. Iedere keer veranderen wij wel iets. Ook is ons leven met een puberdochter en een eigenwijze 9 jarige totaal niet saai te noemen. Naast onze 2 kinderen bestaat ons gezin ook nog uit onze hond Boyd en 2 maine coon katten Levi en Loïs.

Welkom bij Familie BinnensteBuiten

Op de Facebook en Instagram pagina van Familie BinnensteBuiten nemen wij jullie mee wat er allemaal in ons gezin gebeurt. Daarnaast schrijven wij regelmatig een nieuw artikel. Iedere vrijdag plaatsen wij ook een heerlijk recept, die je dat weekend kan maken. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen die wij posten? Dan kan je jezelf inschrijven op de homepage van Familie BinnensteBuiten voor een email bericht. (dit staat aan de rechterkant op de site) Zo mis je nooit meer iets!

Heel veel plezier op onze blog en we zouden het super leuk vinden als je ons ook op Instagram, Facebook en/of Pinterest zou willen gaan volgen. Hopelijk kunnen we jou voorzien van veel wooninspiratie, tuininspiratie, een klein beetje kookinspiratie en natuurlijk van tips voor een fijn gezinsleven!

Familie BinnensteBuiten Nederlandse interieurblog