Nieuwe voorjaarscollectie Ikea 2020. Ik word zelf echt heel erg blij van de nieuwe voorjaarscollectie van de Ikea. De eerste items zijn dan ook al op mijn verlanglijstje geplaatst…sorry Jan Willem 😉 Momenteel hebben wij een hoogpolig kleed van de Ikea liggen, de VINDUM. Nog steeds ben ik heel erg blij met dit kleed. Hij is namelijk heerlijk warm en de combinatie van het zwart met wit en iets terracotta, kleurt heel mooi bij ons interieur.

Toch wil ik het huis nu al in voorjaar sfeer brengen en is mijn oog gevallen op het LOHALS kleed. Echt helemaal nieuw is het kleed niet. Ik kan mij herinneren dat wij dit kleed een paar jaar geleden ook al hadden liggen. Helaas was dat van korte duur! Boyd, onze hond, was flink aan de diarree en het kleed moest dat ontgelden. Hopelijk gaat hij dit keer langer mee!

De nieuwe Ikea collectie bestaat uit veel natuurlijke materialen. Ze spelen weer goed in op de trends van aardse/natuurlijke kleuren maar ook dus met natuurlijke materialen. Denk aan zeegras, geweven en rotan manden. Ik ben benieuwd of jij net zo hebberig wordt als ik. Kijk mee naar een aantal nieuwe items bij de Ikea.

Nieuwe voorjaarscollectie Ikea 2020

Ikea voorjaarscollectie 2020 rotan mand TJILLEVIPS_€19,95

Mand: TJILLEVIPS €19,95

Lamp: TORARED €17,95

Verschillende manden zijn nu verkrijgbaar bij Ikea

groene Vanligen vaas € 7.99, Pracktbräcka dekbedovertrek vanaf € 29,95

groene flesjes BORSTAD €1,99, hangende opberger BORSTAD €9,99 en zwarte flessendrager BORSTAD €7,99

Ikea voorjaarscollectie 2020

wauw! Dit is echt een prachtige keukencombinatie

verschillende kussens verkrijgbaar vanaf €3,99

FULLSPÄCKAD dienblad €12,95, BOMARKEN Vitrinekistje goudkleur 19,95 en

Inmiddels ben ik thuis begonnen met het schilderen van onze woonkamer. Bijna al het zwart is weg en het maakt plaats voor wit. Ik zal binnenkort hierover een artikel maken. Wie weet zie je dan ook al een aantal items terug 😉

Bron foto’s: www.ikea.nl