Twee jaar geleden startte Jan Willem en ik onze foodblog Familie over de Kook en dat was voor ons wel het moment om echt de keuken eens aan te gaan pakken. 

Een nieuwe keuken stond al heel erg lang op ons verlanglijstje. Wegens geld en tijdgebrek, schoven we de klus alleen iedere keer voor ons uit. De nieuwe foodblog heeft de plannen dus flink in een stroomversnelling gezet. De bedoeling was namelijk dat we ook video-content in de keuken gingen opnemen voor ons YouTube kanaal. Alleen als het verf van de keukenkastjes bladdert, de afzuigkap het al jaren begeven heeft en ook het gasfornuis zijn langste tijd gehad heeft, dan word je daar niet heel vrolijk van. De keuken was dus echt hoognodig aan vervanging toe!

oude keuken Familie BinnensteBuiten

Doordat we qua styling altijd ervoor zorgde dat de keuken er nog een beetje fatsoenlijk uitzag, zullen andere mensen niet snel de bovengenoemde minpunten gezien hebben. Doordat jezelf natuurlijk het weet en er de hele dag naar kijkt, ga je je er enorm aan ergeren. Hieronder de foto’s van onze oude keuken.

oude keuken Familie BinnensteBuiten
verouderde keuken Familie BinnensteBuiten
oude keuken Familie BinnensteBuiten
oude keuken Familie BinnesteBuiten
oude keuken Familie

Nieuwe keuken Familie BinnensteBuiten

Zijn we nu klaar met het verbouwen van de keuken

Whahaha klaar met verbouwen? Wat is dat? Wij zijn voorlopig nog lang niet klaar met het verbouwen van de keuken! De plinten moet nog geschilderd worden, de hoge kastdeuren moeten nog geschilderd worden en we gaan in de keuken een bakstenen muur maken. Niet van behang maar van bakstenen steenstrips. Zodra wij dit gaan maken nemen we jou natuurlijk mee in dat avontuur. Want dat het een avontuur gaat worden, is één ding wat zeker is! Bij ons gaat namelijk nooit iets zonder slag of stoot en Jan Willem en ik kunnen ook niet verbouwen zonder ruzie te maken. We gaan dus gezellige tijden tegemoet 😉