Thuis bij Familie BinnensteBuiten! Graag laten wij eens per maand zien wat er zoal allemaal bij ons thuis is gebeurt. Uiteraard laten wij zien wat we die maand geklust en veranderd hebben maar tevens krijg je echt een kijkje in ons privéleven. Whahah en dat is soms heel saai en soms heel spannend. Waarschijnlijk net zoals het bij jou thuis is.

Thuis bij Familie BinnensteBuiten

met steenstrips een bakstenen muur maken

Kijk Jan Willem eens flink klussen. Beneden in de woonkamer willen wij heel graag een bakstenen muur maken. Jan Willem durfde het echter niet aan om dit meteen beneden te maken, dus diende de muur op de overloop als proef.

bakstenen muurstrips op muur maken

Tadaaaaaa het resultaat! Het is echt zoooooo onwijs gaaf geworden!!! De muur beneden gaat zeker weten ook gedaan worden. In de volgende “Thuis bij Familie BinnensteBuiten” laat ik het eindresultaat zien van de gang.

Onze kat Levi en Amaranthe zijn echt dikke vrienden. Het liefst liggen ze samen de hele dag in de hangstoel.

Thuis bij Familie BinnensteBuiten

Helemaal blij met mijn nieuwe posters van Vissevasse. Eerst hingen hier rotan manden maar ik vond dat toch te druk. Ik kan in huis niet heel veel veranderen qua meubels, dus dan maar met accessoires.

Scandinavische posters van Vissevasse aan de muur bij Familie BinnensteBuiten

Mooi hoekje geworden toch zo. Ik wil eigenlijk nog kijken voor lichtroze kussens op de bank maar ik denk niet dat Jan Willem daar heel blij van wordt. De kleine cactus op de foto is overigens een nep cactus, zou je niet zeggen toch?

Amaranthe is met school naar een kaasboederij gegaan en mocht daar zelf 2 kleine kaasjes maken. Ze lust eigenlijk helemaal geen kaas maar voor haar zelfgemaakte kaasjes maakt ze wel een uitzondering.

Bror keuken roltrolley van de Ikea die we helemaal gaan opknappen.

Kijk Jan Willem eens klussen…..heerlijk zo’n bob de bouwer in huis. Vanwege de foto’s voor op onze foodblog Familie over de Kook, wilde ik heel graag een keukentrolley. Deze hebben we gekocht bij Ikea, het is de Bror roltafel en we gaan hem zelf helemaal pimpen.

Jan Willem is aan het klusse

Om de bakstenen muur en de openhaard te kunnen gaan maken, hebben we alvast het bureau gesloopt. Momenteel is het alleen heel erg druk bij ons in de Barbershop. We weten dus niet wanneer we daadwerkelijk kunnen gaan beginnen met bouwen.

Onze nieuwe Bio Ethanol haard die we gaan inbouwen

Dit gaat de openhaard worden 🙂 Het is een bio ethanol haard die we helemaal gaan inbouwen, zodat het eruit komt te zien als een “echte” haard.

de uitbouw van Familie BinnensteBuiten met een zwarte aluminium schuifpui

Een paar weken geleden zou hier de overkapping geplaatst gaan worden. Helaas was er alleen een miscommunicatie tussen ons en het bedrijf wat de overkapping ging plaatsen. Daardoor ging op het laatste moment de overkapping niet door. Super balen maar we laten ons niet uit het veld slaan. We gaan nu kijken voor een nieuw mooi zwart zonnescherm.

Wat een pret! Amaranthe en Farah zijn al sinds de kleuterklas dikke vriendinnen. Hopelijk blijft dat nog vele jaren zo.

Levi is onze Main Coon kat

Onze kat Levi heeft echt een super relaxed leven. De hele dag chillen in de hangstoel, beetje eten en slapen….ideaal toch. Naast Levi hebben we nog een maine coon genaamd Loïs en een Berner Sennen hond Boyd.

Familie BinnesteBuiten

Vorig jaar hebben we in de uitbouw twee muurtjes laten plaatsen. Daar ben ik nog steeds super blij mee maar het mocht wel wat stoerder.

Muurtje in uitbouw zwart schilderen

Dus hup…..kwast en verf gepakt en nu is het muurtje zwart. Het muurtje lijkt meteen de helft kleiner maar het is wel echt heel gaaf geworden. Volgende keer laat ik het resultaat zien.

Thuis bij Familie BinnensteBuiten: Amaranthe ligt te luieren met de huisdieren

Dit soort foto’s zal je vaak voorbij zien komen. Amaranthe die met de huisdieren ligt te knuffelen.

nieuwe mand voor plant bij Familie BinnensteBuiten

Deze zwarte mand had ik pas geleden bij de Intratuin gezien. De eerste keer kocht ik hem niet maar hij bleef in mijn hoofd zitten. Twee dagen later ben ik hem toch maar gaan halen. Geen moment spijt gehad!

Jan Willem en Beaudine eten bij de McDonald's

Bij ons thuis draait alles om eten! Veel mensen zijn verbaasd als wij vertellen dat wij regelmatig bij de gele M eten. Doordat we een foodblog hebben, verwachten mensen dat wij geen fastfood eten. Nou, niets is minder waar.

Jan Willem en Marie Louise van Familie BinnensteBuiten.nl

Wij hebben het geluk dat we altijd samenwerken. Ik denk dat veel mensen ons een Siamese tweeling zullen vinden.

Hopelijk vond je het leuk om bij ons thuis een kijkje te krijgen. Tot de volgende “Thuis bij Familie BinnensteBuiten” Wil je regelmatig iets van ons zien? Volg ons dan op Instagram, Facebook of Pinterest.