Ik volg zelf heel graag andere interieurblogs om inspiratie op te doen. Daarom vandaag een artikel met mijn 5 favoriete Nederlandse interieurblogs om inspiratie op te doen.

mijn favoriete 5 Nederlandse interieurblogs

INTERIORJUNKIE

Een blog die ik heel graag volg is Interior Junkie. Deze blog wordt geschreven door Elisah Jacobs. Op haar blog neemt ze je niet alleen mee in de woontrends in haar eigen huis maar laat ze je regelmatig ook een kijkje nemen in de woning van anderen. Tevens is ze heel actief op YouTube.

Stijlvol Styling

In het begin moest ik even wennen aan haar blog omdat de layout best wel druk is maar als je daar eenmaal aan gewend bent, heeft het juist iets heel gezellig. Susanne, eigenaresse van de blog, heeft een ontzettend leuke manier van schrijven. Neem dus zeker eens een kijkje bij haar.

Jellina Detmar

Jellina haar blog ben ik nog niet zo lang geleden tegengekomen op Instagram. De stijl van Jellina sprak mij meteen aan. Qua gevoel lijkt het een beetje op ons huis, alleen is hun huis vele malen groter 😉 Niet zo gek, want ze wonen in het landelijke Friesland en hebben daar in 2017 een prachtige woonboederij gekocht. Zij en haar man verbouwen voor een groot gedeelte zelf de woonboederij en je ziet het echt steeds mooier worden.

Homefreak

Homefreak is de interieurblog van Kimberly. Het leuke van haar blog vind ik de persoonlijkheid die ze in haar blog legt. Haar stijl is stoer, robuust en toch heel gezellig.

vtwonen

Tja, dit is natuurlijk niet echt een blog. Toch kijk ik iedere week wel een keertje op de site van vtwonen. Tevens koop ik iedere maand het magazine en daar kan ik dan echt even heerlijk voor gaan zitten. Ik gun mezelf niet veel vrije tijd maar daar maak ik graag even tijd voor. Even heerlijk inspiratie opdoen met een kop hete thee en een stuk chocolade.

Dat wij onze keuken gingen verbouwen, zat ik iedere avond wel op internet te struinen naar inspiratie. Zowel op andere blogs als op Pinterest. Waar kijk jij graag voor inspiratie in je huis?

Wil je op de hoogte blijven van onze verbouwing thuis en de nieuwste woontrends? Volg ons dan op onze Instagram pagina, Facebook pagina of Pinterest pagina.