Familie BinnensteBuiten gooit het roer om! Afgelopen april hebben wij met onze grote mond ­čśë groots Familie BinnensteBuiten ge├»ntroduceerd als onze nieuwe interieurblog. Wij zouden gaan schrijven over alles op het gebied van interieur, zowel binnen als buiten. Duh….vandaar de naam! Toch kwam alles al snel stil te liggen met de blog. Niet omdat we niet aan het klussen waren, integendeel, wel omdat er de afgelopen periode veel gespeeld heeft in ons priv├ęleven. Leuke momenten maar ook zeker minder leuke momenten. Wij merkte dat we hierover op onze andere blog Familie over de Kook veel vraag kregen. Ondanks dat iedereen ontzettend met ons meeleefde, vonden en vinden we Familie over de Kook niet de juiste blog om te schrijven over alles wat ons bezig houdt als gezin zijnde. (niet iedereen zit natuurlijk te wachten om te lezen wat ons bezig houdt) Familie over de Kook moet gewoon gaan over lekker eten “met en voor het hele gezin”.

Familie BinnensteBuiten blijft bestaan?

Gaan wij dan nu stoppen met deze blog? Nee, absoluut niet! Wij vinden het nog steeds erg leuk om te schrijven over onze klus perikelen. Dit blijft ook echt een belangrijk onderdeel op de blog. Echter vinden wij het contact met jou als lezer zo fijn dat we het gaan uitbreiden. Familie BinnensteBuiten kan je meer gaan zien als een soort online dagboek van ons. Met ons bedoel ik ons allemaal! Zowel Jan Willem, als Beaudine en later misschien ook Amaranthe (als zij dat leuk vindt) gaan schrijven voor de blog. Beaudine is al druk bezig met schrijven en het is voor haar ook echt een uitlaatklep geworden. Zij hoopt met haar verhalen en ervaringen andere meiden van haar leeftijd te kunnen helpen en stimuleren om altijd zichzelf te zijn en vooral te blijven.

Dus welkom bij ons Online Dagboek! Heel veel leesplezier en mocht je vragen hebben, dan mag je ze ons natuurlijk atlijd stellen via onze Facebook pagina of Instagram pagina.

Familie BinnensteBuiten gezin / familie blog